Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Ters takdirde ustalıklevini yerine getirememekle omuz omuza yangına karşı savunmasız bir ortam oluşturur. Peki yangın bapsı seçer nelere uyanıklık edilmeli?;

çoğunlukla yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri umumiyetle yangına, korozyona ve üslup koşullarına dayanıklı çelik veya aldatmaüminyum üzere ciddi malzemelerden yapılır.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik anında kapının rahat açılması ciğerin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının başka bir önemli sebebi bile herhangi bir hırsızlık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları sinein kolay açılabilmektedir.

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar çalışmalevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar bağırsakeride kuşatılmış kalabilir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı Yangın Çıkış Kapısı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin muayene altına aldatmaınmasında destek evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) gerçek amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki yaman, yangın, gaz lambası vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu aksi koşulların öteki katlara intikalini engellemek veya muhtemel evetğu derece geciktirmektir.

Yangın bapları kullanım sahaına bakılırsa, rengine için ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan sistem sınıflandırması dundaki gibidir

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page